BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 6, 2012

aishiteru


video

pukul 3:53 pagi waktu malaysia sekarang ni
mataku xmampu lagi nak tido
tangan plak sibuk menaip2 di keyboard lappy

terasa nak share video klip yang aku ase sangat bermakna buat sesiapa yang bercinta jarak jao..
jom tengok!

~Pujaan Malaya~

hye guys...rasanye da lame da blog ni terbiar..sori yek..bizi sangat la lately ni..assignment ngan test yang menimbun dan berderet2..ari ni tetibe je ase nak post sumthing yang agaknya sangat berguna untuk para lelaki kat luo sane yang berniat nak couple ngn aku..hahaha..(bajet HOT plak)

bukan ape..sejak2 ni aku selalu sangat bermuhasabah dan mengkaji letak duduk aku dan juga my future..ye la xnak la nanti salah pilih calon suami..merana dek oii kalo salah laki ni..so, for the guys outside there, pliss read this before u gonna want to tackle me...ok??

1. lelaki yang amanah pada diri sendiri,Allah,agama,family dan org sekelilingnya

perlu ke ni sume?ko bkn baik sangat pon shida..of course i'm not so good.so, thats why la aku nak cari laki yang seperti di atas sebab kalo aku da teruk,dapat plak laki yang teruk,then,anak2 aku nanti cmne plak kn??tapi bukan la aku kat sini bermaksud aku nak bakal suami yang alim seperti ustaz azhar idrus or ustaz don..alorr,,,asal boleh bimbing aku ke jalan yang lurus,jalan yang diredhai-Nya cukoplah...teringin jug nak ade laki or suami yang mampu kejotkan kte pagi2  untuk bangun solat subuh & imamkan kte solat..sweet kn.

2. lelaki pembersih,kemas lagi bergaya

disebabkan aku ni cerewet siket pasal kebersihan,so aku akan pastikan la laki yang aku nak cari tuk jadikan suami ni jugak seorang yang mementingkan kebersihan..elloooo..mne ad org yang suke koto..kn?kalo ad, plis habaq kat cik nor...nk tgok gak org tu spe...dasar pengotor punye org...hahaha..laki tu pon kene la kemas..bio la muke x sesegak aaroon aziz or adi putra pon tapi asalkan dy kemas,its enough for me...bak kate orang, sedap mate memandang la kan..pantang betol aku kalo org tu selekeh,xreti nk jage penampilan..aisey,,,benci la.potong mud betol la kalo dapat laki  mcm ni.and last, bergaya tu xdela maksud aku laki yang pakai aksesori yang melampau mahal or branded..ala, simple2 pon bley janji up to date..alor,senang cte janji dy kemas la...

3.seorang yang sangat rajin

yang ni penting..sangat penting bagi aku..ye la spe je nak kawen ngn partner yang pemalas..rugi kot.laki bayor aku mahal2 pastu aku jadi bini yang pemalas..x berbaloi la cmtu..kn?camtu jugak ngan laki.klo laki tu rajin,boleh la tolong bapak aku kat kebun nanti ble time balik cuti kat kampung..lagi pon laki rajin ni senang cket..t da ade anak, of course dy nak tulun kite jage anak2 yang da sedia ade tu..kn?lagipon pantang aku kalo dapat laki pemalas ni..amboi,aku penat cari duit,ko sedap2 abeskan duit aku..sori cket ae..aku xnk bela biawak idop!paham sume laki2 kat luo tu?

asenye cukop la buat setakat ni.aku nak sambong buat assignment..kang ade yang submit assignment kosong kang..see u next time!
   


  

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...