BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 28, 2010

sehari bersama mereka

watson bertape...

lunch kami tuk ari ini
bodoh sei aku bergambo...ejat cakap,"gampang"

kami..

berbeque kami

pereka fesyen terbaru

kuak lentang dari watson..besar betol percikan air

tarzan alaf baru...virus

air tenang lagi nyaman..nyaman ke? nyaman sangat

ha....wat pe 2?hubungan terlarang...ehem2

syamsul pon ikot same wat aksi kuak lentang

best woo..rugi xjoin

ejat sexy...

payung spe ni?

tayang bodi...ye?

seharian bersama ejat,virus,syamsul ngan watson...
ini antare kenangan kami pada hari ini..
walaupon penat dan sedikit tensen tapi mampu buat aku tersenyum girang
len kali kite g same2 lagi ae
bawak ecah sekali...
yok!!!

ejat,,i lurve u s much!!

Monday, April 26, 2010

sowg2

kat bilik sowg2
kelaporan sorang2
bhusan sowg2
xde spe pon nak teman aku skg ni

better i go 2 studi
mulai esok nak struggle studi
b'coz..
wednesday nak bersiar2

hehehe

mne lagi chomey?




ni sume gambo aku
tapi..
yg atas gambo pas da potong rambot yg cantek lg menawan..
korunk tengok plak gambo yg bawah...
ne lg chomey?
dulu ke skg?
korunk vote ae...

pilihan di tangan anda



p/s: gambo sedikit sexy...arap maklum

rambot baru xdapat nak kongsi bersame

npe xde mud exam ni
mud nye lari ke tempat laen la plak...
eiii,nak enjoy je..

aku baru je nak upload gambo aku dengan rambot baru aku
tapi...
carik punye carik
usb phone aku ilang plak!!
alamak!!
ilang??
ne nak carik ni...
hmmmm

Wednesday, April 21, 2010

IS

is
ko wat aku tension
aku da 2x round hafal ko
tapi asal exam aku xley nak score
kuo merepek2 plak 2
jiwe aku kaco
kepale aku naik menggiler...

harapan aku nak baleq umah cepat

Sunday, April 18, 2010

bhusan

nak studi
xde mud
nape ni?
nak tunggu library bukak ke sok baru nak studi?
adoyaiiii

anak kamik

mungkin ni keje giler yg aku wat
edit gambo
tp yg ni edit jdik gambo anak plak

mamik,ni gambo anak kite
mereka sgt chomey
saya suke!






kalo tengok betol2..
mirip sape banyak?
hahaha
telinga capang cam abg
mate ikot abg jugak
yg len sume ikot ayg

jgn jeles ea

yg len kalo nak try ley gak
try kat cni yek
www.morphthing.com



terima kasih kamu


buat kamu
akak beruntung kenal kamu
kamu sopan, comel, pandai amek ati n caring jugak
tenkiu temankan akak carik barang ngan karaoke
akak ingat masa dengan kamu sgt2
mungkin jugak akak syg kamu!
but!!as a adeq ngan junior kompeni

wat yg len,
akak pon syg kamu jugak

kamu
xmao ponteng kelas lagi k?
xmao nakal2 jugak
studi leklok

kau pergi

entri kali nak ceghita pasal senior2 komander part 6..
mereka dah akhir sem
mereka sedey
kami pon sedey
ni bermakna sem depan adalah tampok pemerintahan yg lain pula
dengan dianggotai oleh top 5 yg banyak muke baru termasuk aku as a QM

ceghita tentang mereka sungguh sedey lagi bertambah sayu..
mungkin ke aku boleh sehebat mereka sebagai seorang pemerintah?

atau mungkin juga secomel dia

atau setegas dia

atau mungkin selantang si fizie

dan mungkin juga sekreatif bear
apa pon yg aku harap, mereka dapat grad on time n mendapat kehidupan yg lebih baik di ari kemudian kelak

buat aku yg mungkin nak memegang tampok pemerintahan sem depan,
aku akan jadik yg terbaik
kalo salah tolong tunjukkan
saya budak baru belajar...

buat chilu,
xmao sedey2 k..
u are da best 2!

p/s: buat part 6 yg len, sowie xde gambo





Wednesday, April 14, 2010

alhamdulillah

aku ase bersyukor sgt
usahe aku selame ni berhasil
test 2 aku overall meningkat
berkat doa+usaha aku ngan famili dan kawan2 jugak

hopefully final exam aku dpt perform yg terbaek
bukan wat org lain
dan juge bukan tuk diri aku
tapi...
untuk mak abah aku..
ameen.

xnak wat diowg susah atie da.

malam ni final arab
doakan aku berjaye jawab dengan bersungguh2 lagi tekun
begitu jugak ngan test PR aku sok...

pulun sampai abes k!!

Monday, April 12, 2010

dinner ABC yg best


hadirin yg len


jge si dibah baek2..syg dia selalu k


ni adeq kesayangan saya...si salma namenye


wan ahmad,pak din ngan si salma..
mereka tunggak BRAVO


juniorku tersayang


kk fuad sungguh smart


bella ngan aku...nampak x aku pakai maskara?
hehehe


mira,aku ngan farah..smart x kami?

buat komander2 junior batch 18
akk nak say tenkiu sesangat bg komitmen yg sgt mantap
buat komander2 senior bravo
aku syg korunk sgt

dinner semalam dinner plg best pernah aku pergi
even kite cume menumpang dinner org
kite xmenyusahkan diorg

buat mereka yg ase kitorg ni menyusahkan korunk
hellooooooo,we are not parasite ok!
kitorg byk wt keje

komander bravo best!
mustaqim,zul aizat,wan ahmad,pak din,arif n diba..
jge amanah yg kitorg da bg semalam k
gud luck 2 u all
hidup BRAVO!

p/s: sori dibah ngan anne coz gambo korunk xde..aku xsave lam phone la syg


Sunday, April 11, 2010

bekok


tengok bibir bitbit....biru abes


kami keletihan


kesejukan yg teramat



anak2 bujang bersama2 dgn abah mencari si kelah


mereka sabar menunggu ikan


ini kami punye port!jgn ceroboh..

kawasan mandi manda kami..


abah ngan rasyid sibok mencari ikan kelah



pagi ni nak jugak g bekok
peduli!
pe nak jadik pon jadik la
janji aku sampai bekok

to zul aizat::tenkiu anto akak yerk nek moto
len kali bawak motor ingat la yg tersayang ye deq

ni gambo2 kitorg kat bekok
best wooooo..
next time g lg ae
hehe

Saturday, April 10, 2010

bergumbira

sok nak g bekok
nak mandi manda
nak jumpe mak
nak release tensen
hehe
nak itot?
jom!!!!!!!!

Friday, April 9, 2010

minggu2 yg stress

minggu ni stress sgt2
betol...
xtipu taw
memang stress sgt2

bayang je la kalau nak handle dinner
sambil nak jawab tesr FIN
da la ade quiz LAW lg
assignment arab lagi xwat..

aduhai.....
aku da g penawar da
dokter pon cakap aku stress

aduhaii

Wednesday, April 7, 2010

last rowcall

hehe
ari ni last rowcall
bestnye
next week da xde rowcall pagi
so,ley la bangun lewat..

suke2..
ari ni fuad soh panggil budak2 yg xnak turun rowcall
asal aku?
but then,aku xkisah pon
itu arahan kan?

test speaking arab pon berjalan lancar even xsempat pon studi
tuk ari ni aku kne la studi untuk quiz law
aku nak wat yg terbaek
moge2 dapat la carry mark yg tinggi

i love LAW 251!!



Tuesday, April 6, 2010

serabutnye

aku tengah tension
tension disebabkan test yg berderet
tension sampai wat aku migrain

bila la nak abes test?
abes test maknenye,final around da corner..
aduh....
2 lg dasyhat.

mak,npe org selalu berserabot otak lately ni?
org xdpt restu ke?
ke ade salah yg org sendiri xtaw?

migrain cepatlah ko hilang
serabot cepatlah ko pergi
nyah la dari kepale aku ni sekarang!!

Monday, April 5, 2010

biasa saje


"hidup ni kena biase saje kalo nak belagak sangat pon xley gak takot nti tuhan tarik nikmat kite tapi kalo nak humble sgt pon lg la xley takot nanti org akan pijak kepala kita"


that words comes from my sweetheart mouth..i keep it into my blog so i'll never forgot what he has been said to me.


haha...actually aku xde benda nak cakap 4 diz entry sebab aku tgah bahagie sgt dgn dia a.k.a si telinga capang.. hehe


jgn mare ae bang
ayang syg sgt kat abang


i lurve u so much




video

Sunday, April 4, 2010

test Is

test Is datang lg
jom kite studi
malam ni kne wat yg terbek
nak kalahkan azah

aza2 fighting!!!
gambate!
chaiyok!

Friday, April 2, 2010

pengharapan baru

disebabkan bangun pon da tengah hari
aku xnak la memanjakan badan ni kat atas katil je
bek aku siapkan assignment
next week da nak kne submit

dia cakap dia xdapat baleq diz month
it's ok
lagipon dia ade kursus TTS
janji jangan menggatal da la

aku doakan dia berjaya
dan aku juga doakan aku pun berjaya sama

buat family yg laen
doakan kami semua berjaya
doa+restu kami pohon..

Thursday, April 1, 2010

hari terindah


mak tgah kira2 dwet nak bg si anak yg ditinggalkan jaoh


along bersusah payah


bila la nak baleq ni??



bitbit yg kebhusanan




tempat berkelah sambil abah memancing

semalam
mereka datang
senang sungguh hati

terima kaseh nak datang tengok org..
org suka sangat
org rindu semua

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...