BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 24, 2011

24 Oct 2011


week of convocation!

and now its my turn.but only to receive my scroll for diploma..
Alhamdulillah, i'm proud to be myself..because even i only got 2 star with cgpa 3.56 but i 'm balance in academic and cocuricculum too..

My father and my mother asked me when the ceremony have done.."kenapa shida xdapat selempang pink?"

and guess what my answer?? i'm only can answer with the stupid answer i think.. "sebab selempang pink da abes"....hahaha..

very dissapointed with my answer, my parents only can smile while looking at me.

that time, i want to be cry...mom & dad, i promise i will get the "selempang" in my degree and master for you!

And u guys...please pray for me too... :'(


Saturday, October 8, 2011

starting a new life




hari ni 8/10...da sebulan aku kat kampus shah alam..baru kali ni aku dapat menulis dlm blog aku..sibok agaknye ye anak saadon??ble kenang balik sebulan yg lepas,,sedikit kelakar dan tensen pon ada..seminggu di awal pendaftaran,sangat tensen..otak ni mcm nk meletop..hari2 menanges..mane taknye,,dengan pengecualian kredit xselesai lagi,jadual bas biol,,keadaan umah "apartment" yg mewah dengan ketinggian 5 tingkat memang buat aku ase segamat jugak la syurga..tp sampai bila nak duduk kat dlm comfort zone..tol x?

aku kuatkan semangat...positivekn otak ni..cube terime perubahan demi masa depan kau sendiri..da hari ni, aku makin selesa dengan kehidupan sekarang..aku jadi makin bersemangat nak belajar compare when i was in diploma..pengalaman memang mendewasakan aku..


terima kaseh pada family aku especially tuk mak ngan abah..terima kaseh jugak buat sahabat@aku..MUNIR & FARAh..diorg la kawan aku mase aku susah dkt sini..buat org yg aku sayang,,aku doakn kau gembira selalu..ada jodoh, kite bersama..kenangan kita akan aku jadikan semangat aku untuk teros idop..


minggu lepas ade program GTE..jumpe la kawan2 mse dip kat segamat dulu..kawan komander je la..hehehe..


aku lepaskn korunk ngan gambo2 y xseberapa ni..



Monday, August 1, 2011

My name is Rashidah binti Saadon. And now, saya berada di kampus UiTM Segamat to make clearance and nak tengok PERKAD. Maybe akan menetap disini selama 3 hari bermula dari 30 hb. Julai.

bhusan!


* aku ase aku da mcm org bengong + mengong da duduk kat sini*

Thursday, May 26, 2011

final result


akhirnya setelah 6 sem belajar di segamat, aku berjaye juga menamatkan pengajian aku dengan cemerlang..kalo omputeh cakap, pass wif flying colour....haha...

macam2 yang aku alami..paling mencabar idop sebagai student part 6..mane sume final project banyak yang berlaku pertelingkahan..buat keje sampai xtido mlm 2 da jadi hobi plak..hobi in bracket..

akhirnye ape yg aku usahe kan berbuah juga hasilnye..

terima kaseh pd mak ngan abah yg sudi anto aku balik segamat tiap2 bulan..terima kaseh sebab sanggup belanje duit yg banyak tuk aku belajo memandangkan aku ni xdpt sebarang loan mahupon scholarship..terima kaseh buat segale2nya

buat lecturers thank to teach me..i really appreciate it..thanks...kalo guru ade ari gurunye tapi lecturer xde plak ek..tapi xpela..aku tetap ingat jasa2 lecturer aku..

thank to all my family...ur support make me come more stronger when i become weak..

thank to my friends too...thanks to share all the sadness and happiness during 6 sem we are at segamat..

and last but not least for my beloved 0ne..thank honey for your support..

Wednesday, May 18, 2011

tak kenal dosa


aku bukanlah baik mana pon nak judge orang lain sebab aku tao aku pon bukan baik sangat pon.tapi aku paling pantang orang yang x reti nak setia pada pasangan.nak2 lagi kalo da ada ikatan.bukan ikat tali ae..ikatan kat sini tunangan orang la...

xley ke nak setia pada 1 pasangan je? nape nak kena layan orang lain?xpuas dengan 1 ae??ko jangan sampai pasangan ko tinggalkan ko baru mase tu ko nak meraung...

ko ingat bile ade orang lain suka ko, ko da HOT sangat ke??alorr, 2 bukan maknenya ko HOT la tapi 2 ujian dari Allah tuk ko..paham x?

aku xpaham la ngan manusia ni.da ade yang baik tapi nak jugak yg lain.yang sedia ada da cukup baik tuk ko tapi ko boleh burok2 kan dia plak..manusia xreti nak bersyukor macam 2 la..

ni pesan tuk orang kat luo sane ngan tuk diri aku jugak...agak2 korunk da ade ikatan ngan pasangan korunk, arapnye dapatlah setia yek...xmanis layan orang lain..2 namenye menduakan pasangan.korunk tao marah bile pasangan korunk curang tapi kalo korunk curang, ape cer plak???



haram hukumnya melayan orang lain secara berlebihan kalo kite da bertunang..ade paham??

Friday, May 13, 2011

penat tapi meriah

asenya da lama sgt da aku x update blog ni.mahaplah aku skunk ni tengah sibuk bekerja.cite pasal keje..kelakar plak ble dipikir2kan...mana tak nya 1st day aku sangat lah penat.staff sakan rengit kena pindahkan gondola2 yg berat2.angkat ke tingkat 2..lepak kot.patah badan ni..


ari kedua plak bosan nak mampos..ketiga, bosan giler...ari keempat kitorg ramai2 wat O.T smpai la pukol 11.30.seronok sbb buat ramai2..ari kelima sampailah ketujuh termasuk ri ni, balik awal pukol 9 lebih...

kat sakan rengit ni, staff dia baik2, sopan, hormat menghormati...susah nak cakap.dlm mase 2 ari je aku da dapt bergaul mesra ngan diorg..enjoy la keje ngan diorg..

manager kitorg namanye k.bety.AM plak kak maz.PPP plak rina.department baby, wawa yang pegang.ladies 1 aku ngan raudhah. kain pasang, ain t.ain z plak pegang ibadah. stationery k.cha. mens yang pegang wan ngan shafik..diorg 2 makhluk laki yang keje kat sakan.yang lain di conquer pompuan.dashyat kan???bai pegang sandle.kiah plak pegang ladies 2.skewl plak yg pegang anum dan bakal diganti dengan intan.

sape kate yg keje salesgirl ni sloo budak bongek2 je??hello...u all silap k.kat sakan rengit ni, semua berpendidikan tinggi kot. mane x nye masing2 baru abes stpm ngan diploma dengan cgpa 3 pointer and above..

nak cite pasal budaya kerje kat cni, tapi aku da ngantok.lain kali k,,chow dulu..

Friday, May 6, 2011

keje..mari keje

tomorrow my first day to go to work..everybody ask me what job are u doing?yes..but now i will answer..i'm working as a salesgirl at SAKAN rengit..the salary are not too much but i;m satisfied because from doing nothing at homes it better for me to find a job right?with my diploma, i'm not expect i will got high salary but it enough for me if i can manage all my money.


wish me luck ok!ermm i can't to go to gunung ledang..i'm so sad because i cannot join the last xtvt with my ex-komander..but i'm really hope i can to go there..really really hopes that..

Saturday, April 23, 2011

sunyi sgt


sunyi la
xidop macam ni
abes kan sisa2 grad ni dengan kesunyian..
come on la...cheer up ok

Thursday, April 21, 2011

saya memang jahat..

memang aku jahat
pada yang da kenal aku akan tao betapa jahatnya aku
aku ni antara org yang bertopengkan manusia tapi dalam setan..
bukan la aku cakap aku setan sangat
tapi tahla

pe yang aku buat mesti ade je yang slah
n lately ni aku bergurau kasar ngan kawan aku sampai buat kaki dia retak
cian doe....
aku ase nak menangis!!!
gler kejam...anak org kot 2...
cube jadi kat ko...

mahap abdul razak bin ahamad..aku betol2 x sengaje..


Saturday, March 26, 2011

jangan kecoh boleh!!

aku xpaham kenapa student sekarang da x amek kesah pasal punctuality, tanggungjawab dan kerjasama dlm kumpulan.tapi aku lg xpaham bila golongan2 yang xmenepati masa, xbertanggungjawab atas tugasan mereka dan terlalu mementingkan diri ni boleh plak bertahan sampai part 6 diploma ni..


aku ase tiap2 sem aku kat u ni aku akan dengar masalah ni.ada satu mase 2 juga, aku sendiri yang mengalami masalah ni.

ak xpaham la,,nape mereka semua ni suka menangguhkan kerja??korunk tao x perbuatan korunk ni effect pada member group korunk yang da lame beri komitmen kat assignment 2..korunk mungkin xnampak kesannye sebab korunk suke bagi masalah kat orang2 ni..tapi bayangkanlah kalo diorang da siap kerja diorang bulan 2 lagi tapi korunk last2 minit baru nak buat.xpasal2 diorang kene back up korunk punya plak..korunk ni memang kejam la..xpatot2!

lagi pasal sellfish....korunk pandai mengat, mengutuk orang lain kononnye diorang xbuat assignment tapi yang korunk 2,,korunk cermin x diri?korunk sedar x akan ade sorang kepale yang akan volunteer buat banyak kerja dlm assignment 2..korunk tao kenape??sebab dia takut assignment 2 siap.tapivkorunk mane ade perasan semua 2...kn?terima kaseh po x kat orang 2..susah sangat ke wei nak cakap terima kaseh??

sekarang ni cakap2 biar lambat asal selamat da boleh nak pakai lagi da.kalau korang buat keje lambat2 alamatnye xsiap la assisnment korunk 2..korunk kena ingat, pelajar cemerlang menjadikan masalah sebagai batu loncatan dan bukan sebagai alasan..pikir2 kan..

Wednesday, March 23, 2011

WAKANEBEB


entri pagi ni aku nak bercerita pasal pagi yang indah buat aku..kenape indah??

haha..bakal dijawab sebentar lagi...macam ari rabu yang selalu,semua komander akan bangun seawal pagi mungkin untuk ber'rowcall' or else can be say as panggilan berbaris dlm bahasa ibundanya..dan seperti biasa juga lah sikap mim alif lam sin aku ni bermaharajalela...mane x nya, da senior la konon.tapi dok memikirkan tanggungjawab yg aku galas dan jawatan yg aku pegang, aku kuatkan semangat untuk turun pagi ini.

tapi agak lah selekeh penampilan aku ari ni sebab nye aku gosok baju full-u dengan ala kadarnye..1st time dlm sejarah idop aku sebagai komander aku berpakaian selekeh macam tu.dan aku pon turun la macam biasa..ujan turun renyai2 la jugak tapi x berapa nak renyai..

masa nak tunggu encik syukri selaku ejutan kami tuk menge'check' baris, tibe2 aku ase ade titisan ujan yg tadinya renyai menjadi lebat plak..aku ngan yakinnye bagi tao la encik munir yg ujan da lebat tapi aku musykil la jugak sebab ujan 2 lebat sekali je..rupe2 nye bila aku toleh kat bahu kiri aku,,,jeng....jeng...jeng!

BURUNG BERAK SUDA!!!

terkena da aku...

pe lagi, aku trus nla la g ladies...lagi malapetaka yg dtg bile kat toilet xde tisu..adoyai,,xkan nk cuci pakai jari aku yang halus lagi mulus ni..cis!kuang asam tol la.last2 aku decide nak cuci pakai axion yg kebetulan ade kat dlm toilet 2.abes la capok2 baju og aku..

ayat nganjing paling best pagi ni..."SHIDAH DAH X HOT DA! BAO BUSHOK!"...hahaha..bertuah aku ade pengalaman mcm ni..korunk ade ke???huhuhuh


p/s:

  1. tuk name2 yg disebut diatas, korunk patot berterima kaseh kat aku sebab aku secara x kebetulannya nak letak name korunk kasik tumpang glemer cket
  2. kalo nak wat keje 2 bio la ikhlas ye..

"EUWWWWWWWWWWWW..... SHIDA BERBAU"


Sunday, March 20, 2011

rindu lagi

ketika ini, aku dalam keadaan mahu menangis..kangen bangat same kamu.kenapa mesti ade perpisahan antara kita...ops!bukan berpisah maknanya clash ye..yang aku maksod kan berpisah jao dari mata..


semalam sempat aku mendownload beberapa video klip yg aku ase kan memang kena dengan keadaan aku sekarang ni..hahaha..

jom amek mase layan lagu ni..best wooo...x tipu..

oh, ye..jap g nak g shooting video selling.hopefully today will run smoothly....


video

aisheteru mean i love u..yes, i'm really love u, abang!



Monday, March 14, 2011

jual ikan

tensennye la kepale hotak aku ni..assignment,test,program semua menunggu minggu ni.mane 1 aku nak wat dulu..


group assignment semua nak buat cepat je.ri tu mse aku nak wat cepat2 korunk rilex je.skunk ni aku nak berjalan under program aku, nape korunk dok bising2 nka buat??

penat la layan kerenah korunk.korunk tao x korunk 2 selfish!x adillah mcm ni..memangla program aku 2 tempatnye la g ble2 mase tapi korunk ke yang nak mensponser makan minum penginapan aku???

aku da serabot..hopefully ade keajaiban berlaku malam ni.aku da xley stand!!!

moral of the storie: buat keje jangan bertangguh2 ye kawan2 kesayangku!

Tuesday, March 8, 2011

awaken

pagi ini tatkala aku bangun pagi, aku agak hampa sebab aku lihat wanita-wanita yang tidak bertudung.Dalam hati aku terdetik, kenapa mereka xpakai tudung?mereka bukan tidak tahu rambut bagi wanita adalah aurat dan HARAM dipertontonkan dikhalayak awam.


mereka sedar x HARAM 2 ape??
AHHHHH! berdosanya aku..kenapa?aku juga sama seperti mereka.
kadang2 on kadang2 off tudung..
astaghfirullahalazim......aku berdosa ya ALLAH!

memang yang free hair 2 memang cantik.mana x nye, pakai pape pon da cukup cantik buat mereka.sebabnya rambut 2 kan MAHKOTA seorang wanita.
dan sepatutnya MAHKOTA 2 xperlu dilihat oleh sesiapa..kan?

tapi bagi wanita berjilbab. mereka pon mahu berfesyen juge tapi agak payah sebabnya kadang2 pakaian zaman canggih sekarang terdedah sane, terkoyk sini, camping sane...
but i'm so sure nowadays da banyak sangat pakaian yang menepati ciri2 muslimah sejati..tinggal kite nak pakai ke tidak... the choice is in ur hand!

entri ni sengaje aku karang buat renungan semua sambil2 memperbaiki diri aku yang juge x berapa nak betul ni.

P/s: emoga Allah menetapkan iman aku agar sentiasa menjadi hamba yang diredhai-NYA...Amin


Saturday, March 5, 2011

along




aku ada along..

A.L.O.N.G along
huhuhuhu..menyanyi pula

entry kali ni aku cume nak share ape yg selama ni along aku ase..
bukan untuk mengaibkan sesiapa tetapi aku ase ni ade la untuk kite berkongsi pengalaman..
yang baik dijadikan teladan & yg buruk dijadikan sempadan

along aku ni seorang wanita yang sangat cekal hatinya..aku kagum ngan along.npe aku cakap macam tu?sebab..dari mula dia nikah, sampai lah sekarang dia xpernah ase epi.mana x nye selama dia khawin, dia la yang tanggung perbelanjaan anak2 dia ngan suami dia..termauk juga tlg famili aku sendiri..mana suami dia??ha,,tu la dia.lelaki sekarang ni perangai tah ape2 tah..pandai buat anak je tapi xtao nak bg ank makan.

kerja memanglah kerja tapi duit entah ke mana.kalo belanja time gaji xpernah nak pelawa anak ini makan duit gaji.bila kena tegur ngan mak bapak sendiri, terus merajuk tarik muke..alahai, ko 2 da tua, ade ank 2 da, tolong2 la sedar diri.

sampai bile nak biarkan along aku yang tanggung ko idup??ko xmalu ke?aku memang respect ko sebagai abg ipar aku tapi at the same time aku memang xley terime ko buat along aku mcm 2.aku tao aku sape nak masok campor hal umah tangga ko, tapi along 2 akak aku doe..adik sape yg xsyg akak kandung sendiri.tapi aku xtao la plak ko.

along plak xpernak putus asa nasihat laki dia.minta cerai??jao panggang dari api.along sayang sangat kat laki dia.tapi laki dia ade amek kesah 2 sume???plis la adam2 yang kat luo sane 2..tolong jangan rosakkan idop orang yang korang sayang macam ni lagi..seksa asennye dapat laki yang tao kenal erti tanggungjawab..

Wednesday, March 2, 2011

Padat mcm tin sardin


march 2011
bulan yang sangat pack dengan aktiviti.
hampir tiap2 minggu ada aktiviti yang menyusul.
minggu ni aku terpaksa excuse kan diri dari pergi camping TTS.bukan sengaja nak elak tapi ada assignment SELL yang aku harus bereskan plus plak assignment TPT250.

Semoga Allah permidahkan kerja aku sehari-hari.

Thursday, February 24, 2011

eager to EAT!

eager to EAT!

yes, that mine...2 la aku ase perangai or attitude buruk yang aku ade.
actually xdela buruk sangat pon sebab aku ase semua orang akan ase excited nak makan bile ase perot 2 da kebulor abes..tapi yang buat perangai aku ni nampak buruk sebab kalo nak tao aku ni kalau bab-bab makan, aku memang pantang..semua la aku pantang.pantang nampak, pantang di ajak, pantang terus je laju tangan aku nak suap masuk dalam mulut.

itu ok lagi kot buruknye...tapi jangan xtao plak yang aku ni kalo da beli makanan tuk lunch, sampai je kat bilik, dengan selaju dan sepantas kilat yang aku boleh, aku akan cube tuk tukar baju. pastu t g toilet nak basoh tangan, masok je dalam bilik,,hahaha...agak-agak korunk ku watpe?

terus makan?x...
terus bukak mulot sumbat ngan lauk?pon x jugak..
aku akan menari-nari dulu nak makan..aku xtao la nape ek..tapi 2 memang sindrom aku doe..aku memang sangatlah excited bab nak tunggu makan.ase x sabo je nak suap makanan dlm mulut..aisey!xsenonoh punye perangai anak dara kan aku ni..

Monday, February 21, 2011

pemalas betol

pemalasnya la aku sejak 2 menjak ni

agak nya ape la yang aku makan sampai jadi malas begini
come on baby, lets cheer up ur day
jangan la malas2 nanti badan jadi x sihat

awak 2 umor da 21..
da besar panjang da pon
esok lusa nak jadik mak budak da
awak ingat kalau awak malas sekarang, esok lusa da boleh jadik bini yg sangat rajin ke??

attitude nak kena jaga la
jangan la men2 lagi
x malu ke???
nak kena cop anak dara pemalas baru nak jadi rajin ke??

Saturday, February 19, 2011

kembali senyum

pagi ini sehingga ke saat ini aku mampu tersenyum lebar...

terima kaseh zul aizat yg sudi melayan kerenah saya pada ari ini
even sedikit penat tapi ianya berbaloi2
pada kengkawan aku jugak..thank 2 cheer my life today
hopefully tomorrow will be more better for all of us..


menangis lagi

aku pon xtao untuk kesekian kali yang ke berapa lagi aku menangis..

ase nye sem ni da banyak kali da aku menanges..
lupe plak aku..bukan hobi aku ni menangis ke??? hahhaha

semalam ade test TPT 251
ari ni ade test selling ngan quiz ENT 300
aku xtao la mungkin aku nangis sebab aku xdpt score dlm quiz ngan test tuk 2 ari ni kot..or maybe jgk aku terlalu tensen ngan study aku..otak de tepu..poyo je la ko..study men2 gak aku tengok..

mungkin jugak nanges aku sebab xdapat balik umah minggu ni dok sebab cuti yg hanya tinggal 2 ari je..ahhhh,,wat penat bontot je dudok dlm bus nanti..

atao mungkin jgk aku kebosanan tinggal kat bilik 2 orang yg xtao sape penghuninya..masing2 sibuk ngan keje..sebelon ni mana pernah aku duduk bilik 2 org..so, bile da 2 org ni terasa la ketenangan yg membawa kepada kebosanan da terus kepada ketensionan..

tapi mungkin jugak sebab zul aizat rozaimi da semakin menjarakkan diri dari aku..ape salah aku sampai nak terima ni semua..saya tao kamu saket, tapi saya xpernah nak kesah 2 sume..dulu kite x macam ni pon..tapi sekarang kite masing2 da laen.kamu cakap saya da laen..pe laen nye saye?tapi kenape saya ase kamu yg da laen????

tension..mate aku da penat menangis..nak mengaji bukan la sekarang sebab tengah moon coming..aku rindu kan mase dulu...

alangkah seronok nya hidop seperti kanak2..xpayah nak pikir masalah..yg pikir cume seronok je..

Monday, February 14, 2011

Semuanya baru

masok je sem baru,,mcm2 aku dapat yg baru..

wing baru, bilik baru, & rumate baru..
rumate baru aku nama dia NUR HIDAYAH SARUNI
budak DIIM part 2

budak nye baik, alim lagi
malu aku bila dapat rumate cam dia
mana x nye, aku ni da la sexy bagai dlm bilik..sembahyang tongganglanggang
perangai cam SETAN
hopefully dpt jadik rumate dayah ni 1 sem boleh la ubah aku punye perangai yg xpadan ngan umor ni

ha..jangan xtao plak, umor aku da 21 tao tahun ni..so, kire tua la kan.jadiknye memang xmasok dek akal la kalo aku masih lagi nak wat perangai macam dulu2..mase kecik2 dulu..

da 2 bulan serumate ngan dayah ni, baru nila aku nak update pasal dia dek kerana aku yg terlalu la bizi ngan activities aku..alor, dayah pon bizi gak..

kadang2 bile aku tgah kat bilik, dia g miting IMS la PERMAS la..then, bila aku g miting baru dia ade kat bilik...bilik Z215C 2 da mcm umah persinggahan je buat kami..huahuahua..!

Monday, February 7, 2011

saket lorr!!

gigi, gigi, boleg x kamu cepat cket baek?
saye da xlarat da ni
kalo nak tumboh. tumboh la cepat2
saya suda kedemaman kerana kao, wahai gigi ku

nyut..nyut..nyut...
berdenyut tao gusi saya...
gigi bongsu nak kuo...

Tuesday, February 1, 2011

FB

pasni da xdela saya dlm fb kalian semua..

xpayah di tanya kenape saya buat demikian rupa..
i have my own decision..
u need 2 respect my decison..paham 2??

good bye fb!!

kesah ke??

orang xpernah kesah kamu mcm ne..
kamu kurus ke, pandai ke x, kaye ke...
orang xpandang 2 sume la wak..

orang sedih bile setiap kali kite gado..
puncenye sebab orang jeles..
tapi kamu tao x nape orang jeles???

banyak kali da orang cakap dengan kamu yang orang takot ilang kamu dlm idop orang..
orang da xnak ilang kamu lg..
sebenarnye setiap kali kite gado, orang cume nak betolkan salah kamu,
salah ke pe yang orang wat tu??
kadang2 2 plak, orang saje cari point tuk kite gado,,
tapi niat orang cume 1..
orang nak perhatian dari kamu..
tapi kamu xpenah sedar..
kamu pikir bile orang nak gado, orang nak putos dari kamu..
kamu silap!kamu salah!
siapa lg orang nak harapkan kalo bukan kat kamu??
ape gune orang semai sayang orang, benih cinta kite kalo bukan sebab orang nak idop semati ngan kamu...

tapi, kamu ade kesah semua 2??
kamu tao x orang jeles bile tangok kamu mesra sangat ngan pompuan lain..
kenape dengan orang kamu x semesra mcm 2??
kamu malu ke dapat gf yg hodoh, bodoh cam orang ni??
sebodoh2 orang, orang tao nilai kaseh sayang..

orang xpernah salahkan kamu atas pe yg pernah jadi
orang xpernah menyesal kenal, kawan,sayang, jatuh ati pade kamu..
cket pon xpernah!!
sebab orang tao,
dari sayang kamu 2 la kamu wat orang epi..


Friday, January 28, 2011

ujan

3 ari ni ujan saje
agak2 segamat ley banjir x??
nampak gaye da banjir pon...
ade hikmah ujan ni

Wednesday, January 26, 2011

jambori 2010


kenangan jambori..
banyak yang manis dari yang pahet
kalo ade yg pahet pon da jadik manes da pon
kalo nak citer yg pahet, t x best plak
anyway, jambori ni banyak bagi pengalaman yg agak mematangkan aku dalam memahami segala macam perangai manusia..
ade perangai yg ok
ade yg slumber
ade yg dengar cakap
ade yg wat xtao je
anyway, thank u guys coz bagi aku pengalaman yg xdapat aku cedok dari mane2 selain jambori uitm 2010..

last but not least.. johor da besh!!
dengan kejayaan yg agak mendadak..

rempuh halangan no.2
eoq no. 3
proloque no. 2
kebudayaan no. 1

kalo xsilap aku la..hahaha... QM terbek jatoh kepade......Rashidah Saadon!!!

Friday, January 14, 2011

sebok la ko ni

da 2 minggu ni asenye aku xsempat langsung nak meng'update' blog ngan nak update fb..ni sume gara2 kebizian yg melanda aku ngan kengkawan aku..mne nak settle AGM,brg2 dak ni lg, induksi bagai..mcm la ade..penat kepale otak ni..


hope fully dpt la concentrate study..nak DL lg diz sem..saye xmao kecundang..paham 2!!!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...